be nyheder

Peter Rosenberg i ny konsulentrolle indenfor varmepumper

For os som elinstallatør er det tydeligt, at vi forbrugere handler med større omtanke for miljøet end nogensinde før. Dagligt løser vi el-opgaver, der har energioptimering for øje. Fx installering af varmepumper, som vores nye mand på holdet, Peter Rosenberg, ved alt om.

De konventionelle varmeanlæg til fossile brændstoffer som olie- og gasfyr taber terræn til varmepumper, og det er der en rigtig god forklaring på. Varmepumper er miljørigtige!

En varmepumpe udnytter lettilgængelige naturressourcer og er op til 60% billigere i drift. Læg hertil fordelen, at varmepumpen både kan bruges til opvarmning og nedkøling.

Overordnet findes varmepumpen i tre typer: luft-til-luft varmepumpen, luft-til-vand varmepumpen og væske-til-vand varmepumpen. Førstnævnte er en forholdsvis billig investering og et fint supplement til boligen/sommerhuset, der opvarmes ved el og/eller brændeovn. Derimod anbefales begge sidstnævnte som boligens primære varmeanlæg, og er således dyrere.

Overblik og rådgivning skal sikre vores kunder den bedste løsning
Hvad forskelle og muligheder består i, har Peter Rosenberg flere års erfaring i at forklare og rådgive omkring. Da markedet indenfor varmepumper er i fortsat vækst, har vi derfor oprettet en konsulentstilling til Peter, der både handelsmæssigt og teknisk har en solid baggrund fra bl.a. G4S. Peter er bosiddende i Viborg og kommer i det daglige til at virke fra vores afdeling for Køl & Varme i tæt samarbejde med overmontør, Nicolaj Rydahl Hansen.

Vi er rigtig glade for at byde Peter Rosenberg velkommen på holdet.