Menu

  • Solcelleanlæg

Hvem er vi

Erfaren Aut. El-installatør i Sørvad

SØRVAD INSTALLATION er et mindre autoriseret El-installations Firma, men med stor opbakning fra baglandet, så større opgaver sagtens kan klares.

Baggrunden for tilblivelsen er, at den daglige leder og arbejdende elektriker hos Sørvad Installation, Jeppe Nørregaard, gennem længere tid havde ønsket at blive mere herre i eget hus.

Og ikke mindst filosofien om at drive en Lokal Virksomhed, hvor man er tæt på kunderne.

Jeppe startede i lære som elektriker i Sørvad i 2004, og har arbejdet i byen og området lige siden. Jeppe er en alsidig elektriker, som har stor erfaring inden for både landbrug, industri, boligforeninger og private, og han er et kendt ansigt i byen og er vellidt blandt kunderne.

Vil du vide mere om Sørvad Installation, så giv Jeppe et kald på 53 700 199, og hør hvad vi kan tilbyde netop dig eller Jeres virksomhed.

SØRVAD INSTALLATION er en seriøs samarbejdspartner indenfor Erhverv, Industri, Landbrug, Det Offentlige, Byggebranchen, Boligforeninger og Private. 

Vi er en dynamisk virksomhed, hvor der bliver taget hånd om opgaverne, store som små.

Målsætningen er at levere kvalitetsarbejde til aftalt tid og levere et højt serviceniveau.

Servicebilen er et indrettet servicecenter med specialværktøj og -måleapparater, samt et bredt udvalg af vores kunders materialebehov, så vi kan klare det meste i en akut situation, både i normal arbejdstid og i en vagtsituation. Derfor belastes vores kunder ikke økonomisk, med unødig kørsel og ventetid.

Medlem af installatørernes brancheorganisation Tekniq. Din sikkerhed for veludført arbejde med Garanti. www.tekniq.dk.

Virksomheden er tildelt Grøn Smiley af Arbejdstilsynet og har fået 3. parts godkendt KLS (KvalitetsLedelsesSystem) Sidstnævnte er lovkrav for at opretholde autoristation som el-installatør.

Idéen om at starte SØRVAD INSTALLATION er opstået i fællesskab med Jeppe Nørregaard, som er daglig leder og arbejdende elektriker i afdelingen.
Kunderne skal føle, at vi er tæt på dem, og derfor er det Jeppe selv, der har den daglige kommunikation med kunderne fra første samtale, til et stykke arbejde er udført.
Visionen er, at vi vil drive en Lokal Virkosomhed i Sørvad, hvor kunderne kan føle sig trygge ved, at hjælpen er tæt på.

SØRVAD INSTALLATION har derfor lejet lager- og værkstedsplads på Tyregårdvej 1 i Sørvad, hvor det også er muligt at ligge tegninger og andet i vores postkasse.

Jeppe Nørregaard bakkes op af medarbejderstaben fra Sunds El og Karup El, som kan træde til i pressede situationer, og ligeledes være backup uden for arbejdstid, når ikke det er Jeppe selv, der har tilkaldevagten, som går på skift en uge ad gangen. Vi har DØGNVAGT og træffes dermed døgnet rundt på tlf. 53 700 199.

Søg

  • Jeppe Nørregaard

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress